ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ - Invest Greece Yunanistan Emlak

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Προσέγγιση της αγοράς

Ένα αποτελεσματικό βήμα για την προσέγγιση της τουρκικής αγοράς θεωρείται, σε πρώτη φάση, η προσωπική επαφή του Έλληνα με τον Τούρκο επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, η ανεύρεση ενός έμπειρου Τούρκου συνεργάτη (αντιπροσώπου, διανομέα κ.ά.), ο οποίος θα γνωρίζει τους νόμους και τους κανόνες, θα έχει επαφές και θα μπορεί να συνεννοηθεί στην τουρκική και θα μπορούσε να βοηθήσει την ελληνική επιχείρηση να εισέλθει στην αγορά και να προωθήσει τα προϊόντα της.

Το γεγονός  ότι το ποσοστό γλωσσομάθειας στην Τουρκία είναι χαμηλό σε συνδυασμό με το γεγονός  ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν είναι πάντα απλές, καθιστούν την ανεύρεση αξιόπιστου συνεργάτη σημαντική.

Όσον αφορά το εξαγωγικό εμπόριο, σκόπιμη είναι η ανεύρεση ενός αξιόπιστου και έμπειρου εισαγωγέα ή (στη συνέχεια) αντιπροσώπου. Προκειμένου να έλθει κανείς σε στενότερη επαφή με την τουρκική πραγματικότητα μπορεί να συμμετάσχει ή να επισκεφθεί κάποια διεθνή έκθεση ή να επιδιώξει τη συμμετοχή του σε κάποια επιχειρηματική αποστολή.

Similar Articles

Related Posts

YUNANİSTAN’DA BANKA HESABI NASIL AÇILIR?

Merhaba arkadaşlar. Adım Kosta. Soyadım Arslanoğlu. Yunanistan’dan sesleniyorum. Işimiz emlak danışmanlığı ve uzmanlık alanımız yatırım yoluyla oturum izni. Nasıl başlıyoruz? Ne yapmak lazım? Nereden başlayacağız?

Banka Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler

   BANKA HESABI ICIN GEREKLI BELGELER 1. Pasaport Pasaportunuzun birinci sayfası ve Yunanistan’a geldiğiniz zaman pasaport memurunun giriş damgası sayfası gerekmektedir. 2. Vergi Levhasi ve

GET IN TOUCH

Request a Free Consultation